Девочки, не подскажите,что делать-вышло недоразумение, попробую как можно короче и яснее объяснить, подавала документы на пособие при рождении второго ребенка, в выписке из приказа о продлении декретного отпуска дата не совпадает с датой рождения дочери,но с датой окончания больничного по родам (то есть,отпуск заканчивается не 19 апреля 2014,когда дочери исполнится три года, а 5 мая). документы мне вернули, сказали переделать. бухгалтер фирмы сказала,что все оформлено верно и снова идти в центр занятости и переделывать документ она не станет,а по телефону с инспектором собеса поговорить может,если мне снова документ вернут. в общем,что мне делать? (я работаю в частной фирме, договор заключался в центре занятости,выписка выглядит как Дополнение к договору)
lulu
Дата: Четверг, 2011-07-07, 19:22 | Сообщение # 330
lulu, я вот так смутно и подозревала,что меня ,мягко говоря,посылают мне эту выписку несколько недель делали. я справку из РЭП стописят раз просрочила из-за этого. у меня вообще в этом отношении контора волшебная,хорошо хоть в течение года пособие оформить можно,иначе и не знаю,что делать...
lulu
Дата: Пятница, 2011-07-08, 09:46 | Сообщение # 332
девочки всем приветик может кто нибудь подскажет оформила пособие до трех лет месяц назад,ребенку уже 4 месяца сказали при оформлении все денежки за предыдущие месяцы начислят сразу за 4 однои суммои,сегодня приходят всего 130 гр ,как я понимаю это всего за месяц куда мне обращаться с этим вопросом или можно уже ничего не ждать?
татьяна5752, позвоните или сходите в свое районное УТИСЗН (к своему инспектору, у которого подавали документы) и узнайте, скорее всего они будут перечислять частями, т.к. денег как всегда в бюджете на это не предусмотрено. Но лучше позвонить или сходить, там все расскажут
Здравствуйте! Извините, может, где не доглядела, или не поняла, но, если я не прописана в Севастополе, то ребёночка придётся прописывать по месту своей прописки? если да, то в какой срок после рождения? и какие документы для оформления пособий потребуются с места прописки вообще, и можно ли оформить их заранее, до рождения ребенка?? Спасибо!
Сообщение отредактировал Dmitrievna - Суббота, 2011-07-23, 00:28
lulu
Дата: Суббота, 2011-07-23, 12:46 | Сообщение # 337
У меня ребенок-инвалид. ей нужна срочная консультация в Киевском НИЦ. В какую организацию мне нужно обратиться. чтобы я могла свозить ее в Киев? Муж умер год назад от этой же болезни сердца (позже выяснилось. что она наследственная) а я осталась с двумя детьми 10 и 5 лет. я просто не знаю к кому обратиться за помощью.
lulu
Дата: Понедельник, 2011-08-01, 01:21 | Сообщение # 339
Девочки,кто в курсе,для пособия маме-одиночке,что за справка из ЖЭКа нужна?И если я стою на учете в ЦЗ,тоже справка опять нужна?(Я на декретные брла справку,что стою на учете)
Klybnika3009
Дата: Понедельник, 2011-08-08, 14:50 | Сообщение # 341
извините, перечитала все, но так и не нашла образца заявления в совбес. ( для того чтобы подать в суд иск после полученого ответа из совбеса об отказе)
Klybnika3009, Управління праці та соціального захисту населення (вказуєте повну назву, наприклад:Управління праці та соціального захисту населення Бердянського міськвиконкому або Деснянська районна у м. Києві державна адміністрація Управління праці та соціального захисту населення) ____________________________________ П.І.Б. (заявника) Адреса (місто, район, вул.)
ЗАЯВА
Я перебуваю у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.
За період моєї відпустки я отримую допомогу по догляду за дитиною у розмірі 129,03 (сто двадцять дев’ять) гривень щомісяця, що значно менше аніж це передбачено ст. 15 Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» та ст. 43 Закону України „Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням ”.
У зв’язку з цим, хочу зазначити, що 09 липня 2007 року Конституційний Суд України, розглянувши справу 1-29/2007 за конституційним поданням 46 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень статей 29, 36, частини другої статті 56, частини другої статті 62, частини першої статті 66, пунктів 7, 9, 12, 13, 14, 23, 29, 30, 39, 41, 43, 44, 45, 46 статті 71, статей 98, 101, 103, 111 Закону України "Про Державний бюджет України на 2007 рік" (справа про соціальні гарантії громадян), визнав неконституційними вказані положення закону щодо обмеження розміру виплат допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, встановивши таким чином, що зазначені виплати не можуть бути меншими аніж передбачений законодавством розмір прожиткового мінімуму для особи віком до шести років, тобто: з 01 січня 2007 року по 31 березня 2007 року - 434 гривень на місяць, з 01 квітня 2007 року по 30 вересня 2007 року – 463 гривень на місяць, з 01 жовтня 2007 року – 470 гривень на місяць (Згідно з ЗУ «Про держбюджет України на 2007 рік»), з 01 січня 2008 року – 526 гривень на місяць, з 01 квітня 2008 року – 538 гривень на місяць, з 01 липня 2008 року – 540 гривень на місяць, з 01 жовтня 2008 року – 557 гривень на місяць (Згідно з ЗУ «Про державний бюджет на 2008, 2009 рік»)
Відповідно до рішення Конституційного Суду України від 14 грудня 2000 року у справі №1-31/2000 за конституційним поданням Президента України щодо відповідності Конституції України (конституційності) Постанови Верховної Ради України „Про чинність Закону України „Про рахункову палату”, офіційного тлумачення положень частини другої статті 150 Конституції України, а також частини другої статті 70 Закону України «Про Конституційний Суд України» стосовно порядку виконання рішень Конституційного Суду України (справа про порядок виконання рішень Конституційного Суду України), - закони, інші правові акти, або їх окремі положення, визнані неконституційними, не підлягають застосуванню як такі, що втратили чинність з дня ухвалення Конституційним Судом України рішення про їх неконституційність.
У зв’язку з цим прошу, Вас, зробити перерахунок та сплатити мені заборгованість по цій допомозі з 09.07.2007 р. по квітень 2010 року та виплачувати мені цю допомогу у відповідності з діючим законодавством України.
Також прошу надіслати на мою адресу довідку про отриману допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку з початку призначення та виплати допомоги та по теперішній час, бажано станом на квітень 2010 року та довідку про те, у якому статусі я отримую допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку (як застрахована особа чи ні).
Відповідь прошу направити мені у встановлені законом строки.
странно у меня муж тоже считается безработным и справку о доходах брали с налоговой, а в ЦЗ брали справку, о том, что он не стоит у них на учете и не получает пособие по безработице..
Yulshan
Дата: Понедельник, 2011-08-22, 00:22 | Сообщение # 350