Декрет
|
|
veronichkapuzdriak
| Дата: Вторник, 2018-10-02, 16:54 | Сообщение # 1 |
Смайл настроения:
| Всім привіт) Хочу продавати в інтернеті і зробити інтернет відтрину. На вашу думку, що краще всього продавати?
|
|
|
|
Liliaantonyuk
| Дата: Вторник, 2018-10-02, 17:56 | Сообщение # 2 |
| Можеш спробувати корейську косметику, вона зараз популярна. Дивись що популярне, те і продавай)
|
|
|
|
Tatyanacv
| Дата: Вторник, 2018-10-02, 19:52 | Сообщение # 3 |
| Цитата Liliaantonyuk ( ) Можеш спробувати корейську косметику, вона зараз популярна. Дивись що популярне, те і продавай) Да, я так зі своїм чоловіком, закупили ми чорних масок, цих що в тренді були. Думаємо будемо продавати, все вийде. Пів ящика ми продали, далі тишина, так і лежать в нас в підвалі вже більше року. Краще продавати щось вічне: годинники, одяг, колготи, нижню білизну. Я знаю сайт з колготами по оптовим цінам. Мені здається, як стартап це буде найвигидніше, бо не доведеться багато грошей вкладати, а якщо вдруг прогорить, то будете мати запас на все життя. В них є різні цікаві, наприклад https://mir-kolgot.com.ua/product....стегна) ці матові, антивіковим і антицелюлітним ефектом, з коригуючими шортиками пуш-ап підтягуються сідниці і втягуються живіт та стегна)
Сообщение отредактировал Tatyanacv - Вторник, 2018-10-02, 19:54 |
|
|
|
veronichkapuzdriak
| Дата: Среда, 2018-10-03, 10:18 | Сообщение # 4 |
Смайл настроения:
| Цитата Tatyanacv ( ) Да, я так зі своїм чоловіком, закупили ми чорних масок, цих що в тренді були. Думаємо будемо продавати, все вийде. Пів ящика ми продали, далі тишина, так і лежать в нас в підвалі вже більше року. Краще продавати щось вічне: годинники, одяг, колготи, нижню білизну. Я знаю сайт з колготами по оптовим цінам. Мені здається, як стартап це буде найвигидніше, бо не доведеться багато грошей вкладати, а якщо вдруг прогорить, то будете мати запас на все життя. В них є різні цікаві, наприклад https://mir-kolgot.com.ua/product....стегна) ці матові, антивіковим і антицелюлітним ефектом, з коригуючими шортиками пуш-ап підтягуються сідниці і втягуються живіт та стегна) Ваш варівнт мене зацікавив) Сказала чоловіку, на що він відповів "ти ходиш постійно в спортивних штанах, як ти будеш продавати те, що не знаєш?". Я йому показала сайт, що на ньому все розписано і він сказав "о класно, давай попробуємо". Будем сьогодні замовляти декілька видів, як тестування)
|
|
|
|
Arasely
| Дата: Четверг, 2020-05-14, 19:49 | Сообщение # 5 |
| Детские игрушки и одежду, всегда актуально.
|
|
|
|
Arasely
| Дата: Среда, 2020-06-10, 14:21 | Сообщение # 6 |
| Как мне кажется это детская одежда и игрушки, всегда актуально, но конкуренция большая.
|
|
|
|